Lidmaatschap

Losse entree

U betaalt € 1,- losse entree per kind (vanaf 2 jaar).

Lidmaatschap

U kunt voor € 17,50 voor het gehele gezin lid worden, uw kinderen mogen dan deelnemen aan diverse activiteiten. U mag als lid de speeltuin en/of speeltuingebouw huren voor een kinderfeestje. De speeltuin is open vanaf 15 april tot en met 23 oktober 2017 maar wij streven ernaar om, zo lang het weer het toelaat, de speeltuin open te houden. U kunt het lidmaatschapsformulier vinden onderaan deze pagina en ingevuld retourneren naar leden@bijdorp.com.

Donateur

Heeft u zelf geen kinderen, maar draagt u de speeltuin toch een warm hart toe, dan kunt u voor € 10,- per jaar donateur worden. Bij één van onze gastouders kunt u, tijdens de openingstijden van de speeltuin, een formulier ​ophalen.

Het ingevulde formulier inclusief € 10,- voor het lidmaatschap, kunt u in de daarvoor bestemde enveloppe weer afgeven aan één van onze gastouders.

Opzeggen

​Wilt u uw lidmaatschap opzeggen? Opzeggen kan tot en met 31 december voorafgaand aan het nieuwe speeltuinseizoen​. Stuurt u dan een e-mail naar leden@bijdorp.com. Vermeld in uw mail duidelijk uw naam en lidnummer. Uw lidnummer kunt u terugvinden op uw pasje. Zodra uw opzegging is verwerkt, ontvang u van de ledenadministratie per e-mail een bevestiging van uw opzegging.