Vrijwilligers

Gastouder worden bij Speeltuin Bijdorp? Dat kan!

De Speeltuin zou niet kunnen bestaan zonder de hulp van onze vrijwilligers! Wij zijn altijd op zoek naar meer enthousiastelingen!

U kunt ervoor kiezen gastouder te worden, waarbij pasjes worden gecontroleerd, koffie en thee gezet en limonade gemaakt. Daarnaast is er de verkoop van ijs.

Een andere optie is om de speeltuin beperkt te openen, waarbij alleen het hek en de toiletten geopend worden en de springberg wordt aangezet. U hoeft dan geen koffie, thee en limonade te verzorgen of ijs te verkopen.

Mocht u hier meer over willen weten, dan kunt u contact opnemen met Connie Koppier, onze gastoudercoördinator via gastouder@bijdorp.com of 0252-217548. Vrijwilligers die ons regelmatig willen helpen kunnen een “eigen” sleutelbos krijgen, zodat zij de speeltuin kunnen openen wanneer gewenst,  een en ander in overleg met Connie. 

 

Klusser worden bij Speeltuin Bijdorp? Meldt u aan!

Speeltuin Bijdorp zou niet kunnen bestaan zonder de hulp van onze klussers! Zij zorgen voor het onderhoud aan de speeltoestellen, het terrein en het gebouw. Hierdoor kunnen de kinderen veilig spelen.

We organiseren een aantal maal per jaar klusochtenden op zaterdagochtend van 08:30 uur tot 12:00 uur. Op deze ochtenden wordt in teamverband geklust. Af en toe zijn we op basis van beschikbaarheid ook ’s avonds of overdag actief om werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast is het noodzakelijk om wekelijks het gras te maaien. Hiervoor hebben we de beschikking over een zitmaaier voor de grote oppervlakten en een bosmaaier voor de kantjes.

Op dit moment is er een beperkte groep klussers beschikbaar om dit bij te houden. Zoals bij veel werkzaamheden geldt ook hier: Vele handen maken licht werk. Daarom zijn wij op zoek naar extra klussers die ons willen helpen.

U hoeft voor dit kluswerk niet geschoold te zijn of speciale kennis te hebben. Iedereen die graag in de buitenlucht is en niet bang is de handen uit de mouwen te steken is van harte welkom. Uw kinderen kunnen tijdens het klussen eventueel meekomen om te helpen of ondertussen te spelen.

U kunt zich aanmelden via één van de gastouders of via info@bijdorp.com.