Openingstijden

Speeltuinvereniging Bijdorp is vanaf 14-04-2020 alleen nog met toezicht open. Wij zien graag dat onze bezoekers de mogelijkheid hebben om naar de toilet te gaan en weer heerlijk kunnen genieten van een lekker kopje koffie of ijsje. 

Als er een toezichthouder beschikbaar is zijn we open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 15.00 uur tot 17.00 uur. Op woensdag zijn we open van 13.30 uur tot 17.00 uur. Tijdens alle vakanties zijn we open van 13.30 uur tot 17.00 uur. In de weekenden kan de speeltuin gehuurd worden door leden. Op officiële feestdagen zijn we gesloten of is de speeltuin verhuurd. 

Wij zoeken daarom toezichthouders die:

Het hek, toiletten en keuken openen. Entree innen en pasjes controleren. Aan het einde van de dag een doekje over de toiletten en de keuken netjes achterlaten. Geen verkoop van koffie, thee, ijs etc

Of:

De gehele service. Het hek, toiletten en keuken willen openen. Entree innen en pasjes controleren. Koffie/thee /limonade maken. Op vaste tijden (of hele middag door) ijsjes en chips verkopen. Aan het einde van de middag een doekje over de toiletten en het netjes achterlaten van de keuken voor de volgende vrijwilliger.

Hoe meer toezichthouders zich melden hoe vaker de speeltuin open kan. De koffie, thee en limonade zijn gratis voor vrijwilligers. Aanmelden, voor één van de opties, kan bij Raymond Reiman via penningmeester@bijdorp.com 

Ook voor nu geldt dat SVBijdorp alleen open is als er een toezichthouder beschikbaar is.